Tények este teljes adás, 2024. április 26., péntek (2024)

GYILKOSSÁG - Leszúrtak egy 52 éves nőt Szentesen, egy társasház kapujában késelték halálra, rengetegen szerették, mindenkit megdöbbentett a vérfa*gyasztó gyilkosság, a rendőrök hajtóvadászatot indítottak. – ÁRAMÜTÉS - Egy 19 éves fiú testének 60 százaléka megégett, amikor Egerben felmászott egy vonatra, megrázta a magasfeszültségű vezeték. Életéért Budapesten, a Honvéd kórházban küzdenek, rokona megtörten beszélt a Tényeknek. – AGYONNYOMTA - Nem érzi magát bűnösnek a férfi, akinek a boltjában ráomlott az üzletkötőre a több mázsás galéria. A férfi szörnyethalt, többen megsérültek a balesetben, a tulajdonos több szabályt is megszegett.

Megosztás Facebookon

Megosztás Twitteren

Megosztás emailben

2024. április 26. 23:09

Videós tartalmak

Tények este teljes adás, 2024. szeptember 13., péntek

DRÁMAI - Négyéves fia szeme láttára ölte meg feleségét a hajdúböszörményi gyilkos. A férfit még mindig keresik, hajtóvadászatot indítottak ellene. A gyereket egy barátjánál hagyta, szerinte a férfi nagyon ideges volt.GÁZOLÁSOK - Halálra gázoltak egy kerékpáros férfit Királyegyházán. Keresztben ment át az úton a biciklivel és kiderült, hogy a sofőr ismerőse volt. Tunyogmatolcsnál pedig egy gyalogost ütött el egy autós, ő is meghalt. ÁRHULLÁM - Már készülnek a szakemberek, hatalmas árvíz várható több folyón is az országban a rengeteg eső miatt. A Dunán, a Rábán és a Murán is magas lehet a vízállás. A felkészülést Orbán Viktor is ellenőrizte.

Tények teljes adás, 2024. szeptember 13., péntek

DRÁMAI - Négyéves fia szeme láttára ölte meg feleségét a hajdúböszörményi gyilkos. A férfit még mindig keresik, hajtóvadászatot indítottak ellene. A gyereket egy barátjánál hagyta, szerinte a férfi nagyon ideges volt.GÁZOLÁSOK - Halálra gázoltak egy kerékpáros férfit Királyegyházán. Keresztben ment át az úton a biciklivel és kiderült, hogy a sofőr ismerőse volt. Tunyogmatolcsnál pedig egy gyalogost ütött el egy autós, ő is meghalt. ÁRHULLÁM - Már készülnek a szakemberek, hatalmas árvíz várható több folyón is az országban a rengeteg eső miatt. A Dunán, a Rábán és a Murán is magas lehet a vízállás. A felkészülést Orbán Viktor is ellenőrizte.

Tények röviden, 2024. szeptember 13., péntek

Tények röviden adás

Erdős Kamill vándorkiállítása Gyulán

Megnyílt az Erdős Kamill munkásságát bemutató vándorkiállítás Gyulán. A tárlat különlegessége, hogy olyan fényképeket mutatnak be a kiállításon, amit még soha nem láthatott a közönség. A képek a cigányság életét mutatják be, 32 különböző városból. A kiállítás szeptember 13. és október 22. között, a helyi művelődési központban látható.

Gazdasági fellendülés előtt Magyarország

Magyarország a gazdasági fellendülés küszöbén áll. Erről Orbán Viktor beszélt a Kossuth Rádióban, a miniszterelnök szerint jövőre hazánk gazdasági növekedése az unió élmezőnyébe kerül. A kormányfő az illegális migrációról is beszélt, azt mondta bármit is tesz Brüsszel, Magyarország soha nem lesz bevándorló ország.

Árhullám jön az eső miatt, már készülnek

Hatalmas árhullám várható a magyarországi folyókon a napokban a rengeteg eső miatt. A vízügy már készül az árvízvédelmi beavatkozásokra, sőt már az Országos Műszaki Irányító Törzs is megkezdte a munkát. Körmenden és Dunakeszin is nagyon készülnek a helyiek, van aki azt mondja egy éven belül már kétszer is betört a házába a víz. A Dunán, a Rábán és a Murán lesz a legnagyobb a vízállás.

Jogsi nélkül ijesztgette a többi sofőrt

Folyamatosan áthajtott a szembe sávba és az érkező kocsikkal kis híján frontálisan ütközött. Így ijesztegette az autósokat egy ámokfutó sofőr Budapesten, erről videó is készült. Több autós életét is veszélybe sodorta, a bíróság ezért elítélte, felfüggesztett börtönt kapott, a védőjével azonban fellebbeztek. Kiderült, hogy az ámokfutónak még jogosítványa sem volt és büntetett előéletű.

A megölt rendőr utolsó perceiről beszélt

Először szólalt meg Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagy halálának napjáról a rendőrség. Egy podcast beszélgetésben árult el drámai információkat arról az éjszakáról Dobos László törzszászlós, aki a megölt férfi parancsnoka és barátja volt. A támadó dulakodás közben szúrta szíven a 29 éves rendőrt, most több, soha nem hallott hangfelvétel, fotók és videók is előkerültek az estéről. A gyilkost azóta felmentették az emberölés vádja alól és kényszergyógykezelésre küldték.

Bulizók és biztonsági őrök is verekedtek

Kirángatták a szórakozóhelyről, majd ököllel ütöttek a biztonsági őrök két fiatal bulizót egy Balaton-parti diszkónál. A két férfi már távozni készült, a biztonsági őrök azonban rátámadtak a vétlen bulizókra. Térfigyelő kamera vette fel a jelenetet két évvel ezelőtt, most vádat emeltek a támadók ellen. Budapesten pedig három részeg férfi szólalkozott össze, majd ők is egymásra támadtak a nyílt utcán. A bíróság elítélte a támadókat.

Fehér virággal temették az elgázolt fiút

Teljesítették az elgázolt 17 éves fiú utolsó kívánságát, mindenki fehérben vett részt a temetésén csütörtökön késő délután. Alexet egy kombájn gázolta halálra Battonya határában, a vezetője nem állt meg a baleset után, ezért eljárás indult ellene. A gyászolók most fehér virágot is vittek magukkal, rengetegen kísérték el utolsó útjára a fiatalt. A család szerint Alex azt mondta: ha egyszer őt temetik, azt szeretné, hogy mindenki olyan legyen mint egy angyal.

Azt mondta, észre sem vette, hogy gázolt

Videó készült egy elképesztő cserbenhagyásos gázolásról Érden. Az autós azért ütötte el a férfit, mert az átszaladt az úton keresztbe, a sofőr pedig fékezés nélkül gázolta el, majd elhajtott. A férfi hatalmasat repült, majd arccal esett a betonra, a környékbeliek a hatalmas csattanásra lettek figyelmesek. A rendőrök néhány napon belül elfogták az autóst, úgy tudjuk azt mondta, észre sem vette, hogy gázolt.

Megtalálták a 14 éves fiút, már nem élt

Egy iskola udvarán találták meg annak a 14 éves fiúnak a holttestét, akinek még szerdán veszett nyoma Nagyhalászon. Egy kémény közelében látták meg a közmunkások kora reggel, a kerítés mellett feküdt a kamasz, a tetőről zuhanhatott a mélybe. Az általános iskola és gimnázium gyászközleményt adott ki, a diákokat és a szülőket ugyanis sokkolta az eset. A rendőrség is vizsgálja a tragédia körülményeit.

Tények este teljes adás, 2024. április 26., péntek (2024)
Top Articles
Who is Hitman Holla's girlfriend Cinnamon?
What Happened to Hitman Holla‘s Girlfriend Cinnamon After Being Shot in the Face - 33rd Square
Devotion Showtimes Near Xscape Theatres Blankenbaker 16
Whas Golf Card
Netr Aerial Viewer
Skycurve Replacement Mat
Missed Connections Inland Empire
Ret Paladin Phase 2 Bis Wotlk
Beacon Schnider
Mileage To Walmart
What Does Dwb Mean In Instagram
Explore Top Free Tattoo Fonts: Style Your Ink Perfectly! 🖌️
This Modern World Daily Kos
Missing 2023 Showtimes Near Landmark Cinemas Peoria
Curtains - Cheap Ready Made Curtains - Deconovo UK
Wisconsin Women's Volleyball Team Leaked Pictures
Patrick Bateman Notebook
Tnt Forum Activeboard
Does Breckie Hill Have An Only Fans – Repeat Replay
Lancasterfire Live Incidents
Keurig Refillable Pods Walmart
Aaa Saugus Ma Appointment
Craigslist Pet Phoenix
Bethel Eportal
Sam's Club Gas Price Hilliard
Spiritual Meaning Of Snake Tattoo: Healing And Rebirth!
Wrights Camper & Auto Sales Llc
Watertown Ford Quick Lane
Xxn Abbreviation List 2017 Pdf
Fuse Box Diagram Honda Accord (2013-2017)
Lawrence Ks Police Scanner
Redding Activity Partners
What does wym mean?
Craigslist Free Puppy
Lil Durk's Brother DThang Killed in Harvey, Illinois, ME Confirms
Strange World Showtimes Near Regal Edwards West Covina
Edward Walk In Clinic Plainfield Il
Ducky Mcshweeney's Reviews
Caderno 2 Aulas Medicina - Matemática
9781644854013
Dmitri Wartranslated
Michael Jordan: A timeline of the NBA legend
Crazy Balls 3D Racing . Online Games . BrightestGames.com
Kerry Cassidy Portal
Gold Dipping Vat Terraria
The All-New MyUMobile App - Support | U Mobile
St Anthony Hospital Crown Point Visiting Hours
FREE - Divitarot.com - Tarot Denis Lapierre - Free divinatory tarot - Your divinatory tarot - Your future according to the cards! - Official website of Denis Lapierre - LIVE TAROT - Online Free Tarot cards reading - TAROT - Your free online latin tarot re
4k Movie, Streaming, Blu-Ray Disc, and Home Theater Product Reviews & News
The Horn Of Plenty Figgerits
A jovem que batizou lei após ser sequestrada por 'amigo virtual'
Here’s What Goes on at a Gentlemen’s Club – Crafternoon Cabaret Club
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5716

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.